Construction Equipment Türkiye

Volvo CE, Volvo Days 2024'te iddialı yeni ürün serisini tanıttı

Volvo Days 2024'te Volvo Construction Equipment (Volvo CE), hem düzenlenmiş hem de daha az düzenlenmiş pazarlardaki müşteriler için sürdürülebilir değişim sağlayan öncü lansmanlar ve yeni çözümlere dayalı bir yaklaşım sunarak sürdürülebilirlik ve üretkenlikte liderlik etme tutkusunu gösteriyor.

Volvo Day 2024 - Change starts with us

Volvo CE:

  • Olağanüstü performans için ileri teknolojiyle donatılmış, modernize edilmiş bir ekskavatör serisinin piyasaya sürülmesi
  • Volvo CE'nin ilk elektrikli tekerlekli ekskavatör da dahil olmak üzere geniş elektrikli makine yelpazesini genişletmek, şimdiye kadarki en geniş şarj çözümleri yelpazesinin yanında sergileniyor
  • Karmaşıklığı azaltmak ve iş potansiyelini artırmak için çözüm tabanlı bir yaklaşımla yeni akıllı uygulamalar sunuyoruz

İsveç'in Eskilstuna kentinde gerçekleşen Volvo Days, şirketin geçen yıl Ağustos ayında siteyi yeni şirket merkezi olarak duyurmasından bu yana ilk büyük vitrin olma özelliğini taşıyor. Bu amiral gemisi etkinliğinde müşteriler, Volvo CE'nin hem elektrikli hem de konvansiyonel çözümlerdeki en son lansmanlarına ve yeniliklerine ve ayrıca dijital araç yelpazesine yakından bakıyor ve bunu gerçekleştiren insanlarla tanışıyor.

Melker Jernberg Volvo CE Başkanı Melker Jernberg şunları söylüyor: "Bu hızlı değişim zamanında, küresel toplumun inşaat sektörünün daha güvenli, daha akıllı ve daha sürdürülebilir çözümlerle toplumsal zorluklara basamak ve üstesinden gelmesine ihtiyacı var. Bu nedenle Volvo CE olarak bu dönüşümü yönlendirmede öncü bir rol üstleniyoruz, sınırları doğru yönde zorlamak için tüm değer zincir yatırım yapıyor ve ortaklık kuruyoruz. Volvo Days'de, sektörümüzü ileriye taşımak için müşterilerimizle birlikte çalışarak bu zorluklara şimdiye kadarki en iddialı yanıtımızı ekran."

Bu yılki Volvo Günleri'ndeki en önemli değişikliklerden biri, silo haline getirilmiş ürün ve hizmetlerden, karbonsuzlaştırma yolculuklarının neresinde olurlarsa olsunlar, ihtiyaç duydukları destek ile yeni zorluklar ve fırsatlar üstlenebilmeleri için müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmış toplam çözümlere doğru teneke geçiştir. Bir diğer yeni odak noktası ise inşaat segmentleridir ve müşterilerin Volvo çözümleri teneke nin Bina ve Kamu Hizmetlerinden Taş Ocaklarına ve Agregalara kadar kendi özel uygulamalarında mümkün olan en yüksek performansı sunmak için nasıl bütünsel olarak paketlendiğini görmelerine olanak tanır.

Yeni nesil birinci sınıf ürünler

Volvo CE'nin çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için çok yönlü teknoloji yaklaşımına uygun olarak, şirket yeni nesil yenilikçi ekskavatörler olan Volvo EC500, EC400 ve EC230'u piyasaya sürüyor. EC210 ve ECR145'i de içeren ürün yelpazesi, yeni bir elektro-hidrolik sistemde akıllı teknoloji ve geliştirilmiş insan makine arayüzü (HMI) ile donatılmıştır ve daha yüksek yakıt verimliliği, üretkenlik, güvenlik ve toplam sahip olma maliyeti için tasarlanmıştır.

Volvo Day 2024 - EC400Yeni nesil EC400 ekskavatör, EC500 ve EC230 ile birlikte Volvo Days'de ekran

Volvo Days'deki sergiler arasında, Volvo CE'nin belden kırmalı taşıyıcıların endüstri öncüsü olarak zengin mirasına dayanan yeni A40'a özel bir ön bakış ve müşteriler için taşıma seçeneklerinin genişletildiğine işaret eden R60 ve R70 sabit dorseli taşıyıcıların lansmanı da yer alıyor.

Diğer konvansiyonel Volvo CE makinelerinde olduğu gibi, teneke portföye yapılan yeni eklemeler, geleneksel dizele kıyasla karbon kömürü emisyonlarını önemli ölçüde azaltan yenilenebilir HVO100 (hidrojene bitkisel yağ) ile güçlendirilecek.

Joakim ArndorwUluslararası Satış Bölgesi Başkanı Joakim Arndorw şunları söyledi: "Elektrikli çözümlerimizin yanı sıra bu yeni seriler, Volvo CE'nin hem düzenlenmiş hem de daha az düzenlenmiş pazarlardaki müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına cevap vermek için iyi donanımlı olduğunu kanıtlıyor ve 2040 yılına kadar sıfır sera gazı emisyonu hedefimize doğru konjonktör ilerlerken tüm tekliflerimizde anlamlı yenilikler uygulama gücümüzden yararlanıyor ağ, file.”

Sürdürülebilir güçlere sahip çözümlerle çığır açmaya devam ediyoruz

Volvo CE, geleneksel tekliflerinin modernizasyonunun yanı sıra, orta büyüklükteki segman, daire parçası birkaç heyecan verici elektrikli tanıtımla endüstrinin fosil yakıt içermeyen yapıya geçişine öncülük etme taahhüdünü bir kez daha yerine getiriyor.

Şirket, 23 tonluk EC230 Electric ekskavatör ve kablo bağlantılı EW240 Electric MH gibi halihazırda piyasaya sürülen elektrikli çözümlerin yanı sıra bir dizi yeni akü elektrikli ekipman sunuyor. Bunlar arasında, Volvo'nun elektrikli tekerlekli ekskavatörlerinin ilki olan EWR150 Electric ve 2024'ün sonlarından itibaren belirli pazarlarda sınırlı hacimlerde kademeli olarak piyasaya sürülmesi planlanan L90 Electric ve L120 Electric tekerlek yükleyiciler yer alıyor.

Volvo Day 2024 - L90L90 Electric tekerlek yükleyici, Volvo'nun elektrikli orta boy yükleyicilerinin genişletildiğine işaret ediyor

Belirli pazarlarda mevcut olan kompakt ekipman için PU40 mobil güç ünitesi'nin piyasaya sürülmesi ve halihazırda mevcut olan PU500 mobil güç ünitesi hoş bir ek ile şimdiye kadarki en geniş şarj çözümleri yelpazesi tarafından destekleniyorlar. Volvo CE'nin güvenilir bir elektrik ekosistemini güvence altına almaya olan bağlılığını gösteren bir diğer özellik de , müşterilerin şarj sürecini daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak için yeni My Equipment dijital uygulamasıdır.

Volvo Day 2024 - PU40 Power UnitPU40 güç ünitesi, çeşitli esnek şarj çözümlerinden biridir.

Carl SlotteAvrupa Satış Bölgesi Başkanı Carl Slotte şunları söyledi: "Volvo Days, 2019'daki ilk ticari lansmanımızdan bugün sunduğumuz ve akıllı dijital araç yelpazemizle güçlendirilen geniş elektrikli makine ve şarj çözümleri serisine kadar elektromobilite yolculuğumuzda ne kadar ilerlediğimizi gösteriyor. Orta ve ağır segman, daire parçası makinelerinin elektrifikasyonuna yönelik attığımız adımlar, dünya çapında toplumlar düşük karbon kömürü bir geleceğe geçerken daha fazla müşterinin operasyonlarını karbondan arındırmasının ve yeni iş fırsatları yakalamasının yolunu açıyor."

Müşteri başarısını şanzıman için işbirlikleri

Etkinlik aynı zamanda Volvo Group'un gücünü de vurguluyor ve bunların tümü inovasyonu hızlandırmak ve endüstri dönüşümüne yardımcı olmak için tasarlanmış bir dizi iş birliğiyle öne çıkıyor. Örneğin, Volvo Finansal Hizmetler, müşterilerinin özel ihtiyaçlarını karşılamak için finansal teklifleri nasıl özelleştirdiğini göstermek için oradayken, Volvo Trucks etkileyici elektrikli portföyünü sergilemek için katılıyor.

Volvo Day 2024 - EC400

Volvo Days hakkında daha fazla bilgi için lütfen Volvo Days Press event 2024 ziyaret edin.

 

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Åsa Alström

Stratejik İletişim Başkanı
Volvo Construction Equipment
E-posta: asa.alstrom@volvo.com

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com