Construction Equipment Türkiye

Yeni Volvo ekskavatörler müşteri üretkenliğini artırıyor

Volvo Construction Equipment'ın (Volvo CE) yeni ekskavatör serisi, üretkenlik, yakıt verimliliği ve toplam sahip olma maliyetinin sınırlarını zorlarken, müşterileri geleceğe taşıyan modern bir makyajla kenar sahip olduklarını gösteriyor.

Volvo EC230

En yeni modeller, müşterilerin olağanüstü sonuçlar elde etmesine yardımcı olmak için iddialı bir tasarım konseptinin parçası olarak her zamankinden daha geniş ve ergonomik olacak şekilde yenilendi. Yeni ürün yelpazesi - büyük ölçüde geliştirilmiş insan makine arayüzüne (HMI) sahip yeni bir operatör ortamı sayesinde - sadece iyi görünmekle kalmıyor, aynı zamanda bugünün ve yarının zorluklarına sağlam bir şekilde yanıt verecek şekilde üretildi.

Ekskavatörler Ürün Yönetimi Başkanı Kurt Deleu şunları söylüyor: "Yenilikçi ekskavatör serimizle pazara liderlik etmekten her zaman gurur duyduk ve şimdi bu yeni seriyle müşterilerimizin makinelerinden daha da fazlasını elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Bu modern tasarım, operatör deneyimini önemli ölçüde iyileştirerek makine ve insanın günümüzün çalışma sahalarının zorluklarına uygun güçlü bir performans sunmasına olanak tanıyor."

Avrupa'da ve Türkiye'de ilk kez tanıtılan en yeni EC500, EC400 ve EC230 paletli ekskavatörler, hepsi aynı etkileyici teknolojik olarak gelişmiş özelliklerden yararlanıyor ve İsveç'in Eskilstuna kentinde düzenlenen Volvo Days 2024'te tanıtıldı.

Volvo EC500

Gelişmiş operatör deneyimi

Şık ve yeni operatör ortamı, eşyaları saklamak için bir soğutma kutusu ve cep telefonlarını şarj etmek, müzik çalmak ve yerinde iletişime yardımcı olmak için USB ve Bluetooth bağlantıları ile daha da fazla alan ve konfor sağlar. Ayrıca, geliştirilmiş bir HMI, anahtarsız motor çalıştırma ve her zaman açık bir kamera sayesinde, verimli bir iş günü kolaylıkla ve hepsinden önemlisi güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilir teneke.

Daha iyi sızdırmazlık aynı zamanda kabin içinde daha az toz geçişi sağlarken, gelişmiş ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme üstün bir hava sirkülasyonu ve daha az yorgunluk riski sağlar. Daha düşük gürültü seviyeleri ve dahili güneş kremi ile birlikte, operatör deneyimi artık her zamankinden daha rahat.

Geliştirilmiş yakıt verimliliği ve toplam sahip olma maliyeti

Yeni elektro-hidrolik sistemin arkasındaki akıllı teknoloji, sensörlerin operatör hareketlerini monitör etmesini ve gelişmiş ana kontrol valfi komuta etmek için sinyaller göndermesini sağlar. Sonuç, ekskavatör bom, kepçe, kova ve diğer ataşmanların yumuşak ve hassas hareketinin yanı sıra daha doğru kazma ve yüklemedir.

Diğer verimlilik artırıcı özellikler arasında akıllı soğutma sistemi, motor hız ayarı ve enerji tüketimini daha da en aza indirmek için motor pompa optimizasyonunun yanı sıra sistem basıncının otomatik olarak ayarlanmasını sağlamak için otomatik güç artırma işlevi bulunur.

Tüm bu ekstra özellikler yalnızca yakıt verimliliğini artırmakla kalmaz, aynı zamanda toplam sahip olma maliyetinde (TCO) uygun maliyetli bir artış sağlar.

Hassasiyet ve üretkenlik

Yeni ekskavatörler, müşterilerin daha azıyla daha fazlasını başarmalarına ve her zamankinden daha hassas ve hızlı çalışmasına yardımcı olmak için üretildi. Yeni elektro-hidrolik sistem ve bom ve kepçe, kova hareketlerinin otomasyonu sayesinde, operatör yorgunluğu azaltılır ve verimlilik artırılır, bu da minimum girdi ile hassas kazma ve daha kısa çevrim süreleri sağlar.

Gelişmiş elektrikli kontrol kumanda kolları ve tamamen elektrikli seyahat pedalları yıldırım hızında tepki süreleri sağlarken, salınım kontrol, kepçe, kova açısı kontrol ve eğim kepçe, kova ve tiltrotator kontrol, operatörün yalnızca bir düğmeye basarak hassas bir kesme açısını korumasına yardımcı olur. düğme.

Güvenlik elinizin altında

bom derinliği, yüksekliği ve salınımı ile ilgili sınırları önceden takım, ayar fırsatı, operatörlerin görevlerini mümkün olan en yüksek güvenlik standartlarında yerine getirmelerini sağlar. Bu, elektrik hatları, borular ve kablolar, duvarlar veya bariyerler gibi havai veya yeraltı tehlikelerinden ve en önemlisi sahadaki insanlardan kaçınmalarına yardımcı teneke.

Engel Sınıflandırmalı Volvo Smart View, kamera ve yeni radar algılama sistemi sayesinde operatörlere makinenin çevresini 360° görüş alanı sağlar. Derin öğrenme teknolojisinden yararlanan özellik, yakınlarda veya hatta uzakta nesneler veya insanlar algılandığında operatörleri uyarır. Radarın erişimi teneke çalışma ortamının sınırlılığına bağlı olarak yüksek çözünürlüklü bir ekranda kolayca önceden takım, ayar.

Üstün servis kolaylığı

Volvo ekskavatörler, 1.000 saatlik motor yağı, motor yağı filtreleri ve yakıt filtresi değişimleri ile sektördeki en uzun servis aralıklarından bazılarına sahiptir. Ancak bu son yükseltmelerle, günlük bakım artık daha güvenli ve zemin seviyesinden elde edilmesi daha kolay olan servis hizmetleri daha da iyileştirildi.

motor davlumbaz artık tamamen açılabilir, açılır kondansatör (meksefe) radyatör ve yağ soğutucusu daha kolay kontrol edilmesini sağlar, kullanışlı bir kesme valfi yakıt sızıntısını önler ve akışkan Drenaj daha basit ve daha çevre dostu hale getirildi.

Volvo EC230

Daha da fazlası kenar

Yeni nesil son teknoloji işlevsellik teneke Volvo CE'nin rakipsiz makine rehberliği ve kontrol teknolojisi sağlayan Volvo Aktif Kontrol, Yerleşik Tartım ve Kazma Yardımı 2D ve 3D dahil olmak üzere öncü akıllı çözümler yelpazesinin eklenmesiyle geliştirilecektir.

Volvo CE'nin bu yeni ve geliştirilmiş ekskavatörlerinin size üretkenlikte nasıl kenar sağladığını öğrenmek teneke lütfen https://www.volvoce.com/turkiye/tr-tr/products/excavators/edge/ adresini ziyaret edin.

Anahtar özellikler

    EC230 Serisi EC400 Serisi EC500 Serisi
Motor Volvo D6J D13J Serisi D13J Serisi
Çalışma ağırlık Kg 21 000 – 25 000 39 000 – 41 600 49 000 – 52 300
Brüt güç kW 129 253 312
…motor hızda dev/dak 1800 1600 1600
Kova kapasitesi m3 1.44 2.44 3.5
Kaldırma kapasitesi, iniş takımı, alt (hareket) takımı, şaryo birlikte kg 7 990 15 890 18 460
…Erişimde / yükseklikte m 6 / 1.5 6 / 1.5 6 / 1.5
kazma erişimi Mm 9 145 – 10 365 10 450 – 11 855 10 935 – 13 090
kazma derinliği Mm 5 925 – 6 945 6 755 – 8 290 6 585 – 8 860
Koparma kuvveti, SAE J1179 (Normal) kN 146 214 249
Koparma kuvveti, SAE J1179 (Boost) kN 154 234 272
Yırtma kuvveti, SAE J1179 (Normal) kN 144 188 224
Yırtma kuvveti, SAE J1179 (Boost) kN 153 205 245
Toplam genişlik Mm 2 999 3 340 3 340
Kuyruk dönüş yarıçapı Mm 2 870 3 600 3 880

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com