+358 2012 56 500 Change market Etsi jälleenmyyjä
Kotisivu Tietoja meistä Uutiset Aiheuttaako latausratkaisun järjestäminen harmaita hiuksia? Meillä on ratkaisu työmaasi latausongelmiin!

Aiheuttaako latausratkaisun järjestelyt harmaita hiuksia? Meillä on ratkaisu työmaasi latausongelmiin!

Haluaisitko käyttää seuraavassa rakennusprojektissasi sähkökoneita? Siinä tapauksessa ei ole ihme, että sinulla on lataamista koskevia kysymyksiä. Kysymyksesi liittyvät todennäköisesti käytettävissä oleviin latausvaihtoehtoihin, lataamisen ajankohtaan ja tapaan, sekä siihen, miten lataaminen voidaan sovittaa päivittäisiin töihin ilman tuottavuuden heikkenemistä. Me olemme käytettävissäsi: Volvo CE:n asiantuntijat ovat valmiina opastamaan sinua tässä prosessissa ja tukemaan siirtymääsi kohti päästöttömiä ratkaisuja.

Suunnittelu on sähköisten maanrakennuskoneiden käytön optimoinnin ehdoton edellytys. Latauksen suunnittelun ei toisaalta tarvitse olla vaikeaa. Lataaminen on aivan samanlaista kuin kaikki muukin uusi: alussa se tuntuu hieman oudolta, mutta pian siitä tulee luonnollinen osa päivittäistä rutiinia.

Sähköisen siirtymän toteuttamiseen riittää kaksi yksinkertaista vaihetta. Näitä ohjeita noudattamalla pääset nauttimaan tutusta voimasta ja suorituskyvystä, mutta saat samalla sähköisten koneiden lisäedut: ei pakokaasuja, hiljaisempi käyntiääni ja vähemmän tärinää. Sen pidemmittä puheitta: Aloitetaan!

1. Mieti, miten käytät koneitasi nyt.

Ensimmäinen vaihe on nykyisten työtapojesi ja tarpeidesi tarkastelu. Minkä tyyppisiä töitä koneellasi tehdään ja kuinka kauan työskentelet kerrallaan? Millaiset ovat työmaan olosuhteet? Mitä virtalähteitä on käytettävissä ja ovatko ne työmaalla vai työmaan ulkopuolella? Kaikki nämä seikat vaikuttavat käyttämäsi energian määrään ja siten myös koneesi odotettuun toiminta-aikaan.

2. Laske tarpeesi

Kun sinulla on nämä perustiedot, laske seuraavaksi latausajat ja -paikat: miten pitkään lataat ja millaisia latausvaihtoehtoja käytät. 
Kehittämämme helppokäyttöinen toiminta-aikalaskuri auttaa sinua tässä. Kun syötät edellä mainitut tiedot laskuriin, laskuri antaa esimerkin mahdollisesta latauksesta työpäiväsi aikana. Laskuri näyttää myös, mitkä latausvaihtoehdot sopivat työmäärällesi tai käyttökohteeseesi.

Helppokäyttöinen toiminta-aikalaskuri

Muutama tärkeä huomioon otettava seikka!

  • Useimmilla työmailla yön yli -lataus on yleensä ensisijainen vaihtoehto. Normaaleissa käyttökohteissa – ja erityisesti kompaktikokoisille maanrakennuskoneillemme – se usein riittääkin koko päivän töiden tekemiseen.
  • Enemmän tehoa vaativissa käyttökohteissa saatat tarvita "välilatauksen" ruokatunnin aikana. Tämä saattaa tarkoittaa, että tarvitset pikalaturin tai, jos verkkovirran määrä on rajallinen, mahdollisesti siirrettävän tehoyksikön Mutta ei syytä huoleen: meillä on ratkaisu tähänkin. Valikoimaamme kuuluu vaihtovirta-, tasavirta- ja siirrettäviä latureita. Lue lisää tästä:
  • Koneemme latautuvat nopeasti – esimerkiksi kompaktikokoisten koneidemme akut latautuvat 0–80 % jo 1–1,5 tunnissa, joten virtaa riittää koko päivän töitä varten.
  • Suosittelemme pitämään akun latauksen välillä 20–80 %, sillä akun lataaminen kestää kauemmin, jos akun lataustaso on tämän alueen ulkopuolella. 
  • Mikäli haluat lisätietoja ja vinkkejä koneiden lataukseen, on maarakennuskoneiden lataamisesta saatavilla paljon lisätietoja. 
  • Blogikirjoituksestamme Opi maksimoimaan kompaktikokoisten maanrakennuskoneidesi suorituskyky kylmällä säällä saat lisätietoja kompaktikokoisten sähkökoneiden suorituskyvyn optimointiin talviolosuhteissa.

Haluatko kuulla, mitä koneiden käyttäjät kertovat lataamisesta?

Kuuntele, mitä EC230 Electricin kuljettaja Richard Sjöblom kertoo omasta kokemuksestaan.

Vaikka siis saattaisit joutua tekemään työpäivääsi pari pientä muutosta, yllätyt iloisesti siitä, kuinka helppoa lataaminen on sovittaa aikatauluusi. Siitä tulee nopeasti osa päivittäistä rutiinia.

Meille Volvo CE:llä on tärkeää toteuttaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja – oikeiden latausratkaisujen kehittäminen on yhtä tärkeää kuin sähköisten maanrakennuskoneiden kehitystyö. Tämän vuoksi kehitämme jatkuvasti latausratkaisuvalikoimaamme, sillä haluamme tarjota sopivan ratkaisun kaikkiin tarpeisiin ja mahdollistaa siirtymän kohti fossiilittomia työmaita. Olemme myös valmiita opastamaan sinua ja kulkemaan kanssasi matkallasi kohti tätä tavoitetta. 

Haluatko lukea lisää?

Lähetä meille viesti, niin autamme mielellämme.

Ota yhteyttä
Historiamme Uramahdollisuudet Innovaatiot Kestävä kehitys Ota yhteyttä Lähetä kysely Etsi jälleenmyyjä Volvon huoltosopimukset LinkedIn Instagram Facebook YouTube X Uutiset Tapahtumat ja kampanjat www.volvogroup.com Copyright Yksityisyyssuoja Tietoja evästeistä Ota yhteyttä