+358 2012 56 500 Change market Etsi jälleenmyyjä
Kotisivu Tietoja meistä Uutiset Volvo CE tuo hybriditeknologian seuraavan sukupolven kaivukoneisiin
Lehdistötiedote

Volvo CE tuo hybriditeknologian seuraavan sukupolven kaivukoneisiin

Volvo Construction Equipmentin ainutlaatuista, toimivaksi todistettua ja alan johtavaa hybriditeknologiaa hyödyntävät äskettäin julkaistut seuraavan sukupolven kaivukoneet esitellään nyt hybridivaihtoehtona.
Volvo CE:n uudet hybridikaivukoneet

Koneet parantavat polttoainetehokkuutta 17 % ja vähentävät CO2-päästöjä ja polttoaineenkulutusta 15 %. Ne ovat täydellinen yhdistelmä suorituskykyisen tuottavuuden saavuttamiseen ympäristöä säästäen. Nykyaikaiset EC400- ja EC500-mallit ovat ensimmäiset hybridikaivukoneet uuden sukupolven sarjassa, ja lisää on tulossa.

Nämä 40- ja 50-tonniset tehokkaat kaivukoneet eivät ainoastaan edusta kaivukoneiden tulevaisuutta, vaan ne nousevat nyt Volvon hybridimallistojen suurimmiksi malleiksi, täydentäen edellisen sukupolven EC380E Hybrid-, EC350E Hybrid-, EC300E Hybrid- ja EC250E Hybrid -kaivukoneita.

Uraauurtava teknologia kohtaa raskaan sarjan voiman.

Kilpailuedun saavuttaminen on entistä helpompaa uraauurtavan Volvon hybriditeknologian ansiosta. Se toimii keräämällä "ilmaista" energiaa, jonka kaivukoneen puomin liike alaspäin tuottaa. Kone varaa puomin laskuliikkeellä painevaraajaa, ja sitten talteen otetulla energialla käytetään tarvittaessa apumoottoria, joka puolestaan antaa tehoa moottorijärjestelmälle.

Volvo CE:n uudet hybridikaivukoneet

Älykäs, mutta yksinkertainen ratkaisu varmistaa suuret säästöt kustannuksissa, polttoaineessa ja hiilidioksidipäästöissä – ja nostaa samalla kannattavuutta ja ympäristövastuullisuutta.

Kaivukoneiden tuotepäällikkö Otmar Kirsch kertoo: "Olemme sitoutuneet johtamaan tätä muutosmatkaa kunnianhimoisesti ja kehitämme jatkuvasti tarjontaamme varmistaaksemme maailmanluokan luotettavuuden ja suorituskyvyn jokaiselle asiakkaallemme." Hybrid-mallistomme laajentaminen seuraavan sukupolven kaivukoneisiin kuvastaa edistyksellisimmän hybriditeknologiamme yhdistämistä moderniin ja ajankohtaiseen muotoiluun, joka vie asiakkaamme kohti tulevaisuutta.

Volvo CE:n seuraavan sukupolven kaivukoneet haastavat tuottavuuden ja kokonaiskustannusten rajat uudella, tilavammalla ja ergonomisemmalla konseptilla, parannetulla kuljettajaympäristöllä sekä entistä tehokkaammalla käyttörajapinnalla. Kun tähän lisätään Volvon hybriditeknologia, asiakkaat saavat ratkaisun, joka vastaa tämän päivän ja huomisen haasteisiin vastuullisemmin.

Asiakkaan menestys

Tämän hybriditeknologian avulla asiakkaat voivat parantaa työskentelyssä polttoainetehokkuutta 17 % ja saavat edelleen nauttia perinteisen kaivukoneen tehosta ja suorituskyvystä.

Lisäksi uusi sähköhydraulinen järjestelmä tarvitsee vähemmän letkuja, mikä vähentää liittimien tarvetta, minimoi huoltotarpeet ja kustannukset sekä parantaa luotettavuutta.

Vahvistetulla kantopyörärungolla, telalenkeillä ja telapyörillä varustettu kestävän alavaunu varmistaa, että kone pystyy tuottamaan omaa luokkaansa olevan voiman ja kestävyyden. Vaikeimmatkin työt voidaan hoitaa helposti teräsnauhalla varustetun vahvistetun kauhan nivellyksen, valinnaisen raskaan luokan päällirakenteen alasuojuksen ja helposti vaihdettavien kulutuslevyjen ansiosta.

Volvo CE:n uudet hybridikaivukoneet

Joustavuutta kaivamiseen

Yhteensopivuus Steelwrist-, Engcon- ja Rototilt-rototilttien kanssa tarjoaa rakennustöihin tarvittavan joustavuuden. Yhdistettynä Volvon älykkäämpiin ratkaisuihin – kuten Volvo Active Controlliin ja Dig Assist -palveluun – asiakkaat saavat ylivertaisen paketin, jolla parantaa kaivukoneen tarkkuutta ja tuottavuutta.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com

Historiamme Uramahdollisuudet Innovaatiot Kestävä kehitys Ota yhteyttä Lähetä kysely Etsi jälleenmyyjä Volvon huoltosopimukset LinkedIn Instagram Facebook YouTube X Uutiset Tapahtumat ja kampanjat www.volvogroup.com Copyright Yksityisyyssuoja Tietoja evästeistä Ota yhteyttä