66 81 86 86 Change market Finn en forhandler Volvo pålogging
Hjem Om oss Nyheter Ladeangst? Vi har en løsning for dine ladebehov på ditt anlegg!

Ladeangst? Vi har en løsning for dine ladebehov på ditt anlegg!

Vurderer du å gå over til elektrisk drift på det neste byggeprosjektet ditt? Da er det helt naturlig at du har mange spørsmål om lading. Du har sannsynligvis spørsmål om hvilke lademuligheter som finnes, når og hvordan du skal lade, og hvordan du kan tilpasse ladingen gjennom dagen samtidig som at du opprettholder produktiviteten. Vi er her for å veilede deg gjennom denne prosessen og for å gjøre det enklere å gå over til nullutslippsløsninger.

For å optimalisere driften av de elektriske anleggsmaskinene dine er det viktig å planlegge i forkant. Planlegging av lading trenger ikke å være vanskelig. Det er akkurat som med alt annet nytt - det kan være litt rart i begynnelsen, men blir snart en naturlig del av rutinen.

For å gjøre dette skiftet er det bare to veldig enkle trinn du trenger å ta. Når du følger disse trinnene kan du nyte godt av all kraften og ytelsen samtidig som at du får de ekstra fordelene som elektriske maskiner gir, som for eksempel ingen eksos, lavere støy og mindre vibrasjoner. Så la oss komme i gang!

1. Tenk på hvordan maskinene dine arbeider i dag

Det første trinnet er å se på gjeldende drift og behov. Hvor lenge og hva slags arbeid utfører maskinen din? Hvordan er driftsforholdene på anlegget? Hvilken strømkilde er tilgjengelig – og er den tilgjengelig på eller utenfor anlegget? Alle disse faktorene påvirker hvor mye energi du bruker og dermed maskinens forventede driftstid.

2. Beregn behovet ditt

Når du har samlet inn denne informasjonen er neste trinn å beregne når og hvor du skal lade, hvor lenge og hvilke ladealternativer du vil bruke. 
Vi kan hjelpe deg med denne delen, ettersom vi har laget en brukervennlig Runtime Calculator. Skriv inn informasjonen ovenfor, og vi kan gi deg et eksempel på hvordan ladingen din kan se ut gjennom arbeidsdagen. Denne kalkulatoren vil også gi en indikasjon på hvilke ladealternativer du vil trenge til arbeidsmengden eller bruksområdet ditt.

Brukervennlig Runtime Calculator

Kjapt om lading!

  • På de fleste anlegg er lading over natten vanligvis det beste valget. I normale bruksområder – og spesielt for våre kompakte anleggsmaskiner – opplever vi ofte at dette er nok til å fullføre en hel dags arbeid.
  • For mer intense operasjoner kan du trenge en 'mulighetslading' i lunsjpausen. Dette kan bety at du trenger en hurtiglader eller en mobil Power Unit hvis tilgangen til strømnettet er begrenset. Men ikke bekymre deg, vi har det du trenger. Vi tilbyr AC-, DC- og flyttbare ladere. Se her for mer informasjon om:
  • Våre maskiner lades raskt – de elektriske kompaktmaskinene kan for eksempel lades fra 0-80 % på 1-1,5 time, noe som gir deg nok strøm til en hel arbeidsdag.
  • Vi anbefaler at du holder batterinivået mellom 20-80 %, da det tar lengre tid å lade maskinen når batterinivået er utenfor dette området. 
  • For mer informasjon og tips om lading vil du finne ut at det er en stor mengde informasjon om lading av anleggsmaskiner. 
  • For tips om hvordan du optimaliserer ytelsen til din elektriske kompaktmaskin om vinteren, se vår bloggartikkel Lær hvordan du maksimerer ytelsen til din kompakte elektriske anleggsmaskin når det er kaldt ute!

Vil du høre hva maskinførere sier om lading?

Hør på Richard Sjöblom, fører av en EC230 Electric, for å få førstehåndsinformasjon.

Så selv om du kanskje må gjøre et par mindre endringer i hverdagen din, vil du bli positivt overrasket over hvor enkelt lading passer inn i timeplanen din og blir en normal del av hverdagen.

For vi hos Volvo CE ser på totalløsningen – utviklingen av elektriske anleggsmaskiner og de riktige ladeløsningene for å drive dem går hånd i hånd. Det er derfor vi kontinuerlig utvikler vårt utvalg av ladeløsninger for å dekke alle dine ladebehov og for å muliggjøre overgangen til fossilfrie anlegg. Vi er også her for å veilede deg og ta deg med på denne reisen. 

Vil du vite mer?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med glede.

Kontakt oss
Vår historie Karriere Innovasjon Bærekraft Kontakt oss Send inn en forespørsel Finn en forhandler Volvos servicekontrakter LinkedIn Instagram Facebook YouTube X Nyheter Hendelser og initiativer www.volvogroup.com Copyright Personvern Om informasjonskapsler Kontakt oss