66 81 86 86 Change market Finn en forhandler Volvo pålogging
Hjem Om oss Nyheter Volvo CE lanserer hybridteknologi til den nye generasjonen gravemaskiner
Pressemelding

Volvo CE lanserer hybridteknologi til den nye generasjonen gravemaskiner

Den nylig lanserte gravemaskingenerasjonen fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) drar nytte av selskapets unike, velprøvde og bransjeledende hydrauliske hybridteknologi og lanserer nå hybridsystemet som ekstrautstyr.
Volvo CE's nye hybridgravere

Disse kraftige løsningene, som kan gi 17 % økning i drivstoffeffektiviteten og 15 % reduksjon i CO2-utslippet og drivstofforbruket, er den perfekte kombinasjonen for å oppnå høy produktivitet samtidig som man tar bedre vare på miljøet. De moderne EC400 og EC500 vil være de første av den nye generasjonen gravemaskiner som tilbys som hybridmodeller, og det vil komme flere i serien.

Den 40-tonns og 50-tonns dynamiske duoen representerer ikke bare fremtidens gravemaskindesign, men blir også de største modellene i Volvo's hybridportefølje, i tillegg til gravemaskinene fra forrige generasjon; EC380E Hybrid, EC350E Hybrid, EC300E Hybrid og EC250E Hybrid.

Banebrytende teknologi møter store krefter

Det er enda enklere å få et konkurransefortrinn takket være den banebrytende hydrauliske hybridteknologien fra Volvo. Den fungerer ved å høste “gratis” energi som genereres under senking av gravemaskinens bom. Maskinen bruker bomsenkbevegelsen til å lade akkumulatoren, og den lagrede energien brukes deretter til å drive hjelpemotoren når det er behov for det, som videre driver motorsystemet.

Volvo CE's nye hybridgravere

Det er en smart, men enkel løsning som sikrer store drivstoff- og kostnadsbesparelser, samt gir mindre karbonutslipp samtidig som at løsningen øker lønnsomheten og gjør driften mer miljøvennlig.

Otmar Kirsch, Produktsjef for gravemaskiner, sier: “Vi er ambisiøse i vår transformasjonsreise og streber etter å kontinuerlig utvikle tilbudet vårt for å sikre klasseledende pålitelighet og ytelse for hver eneste kunde. Utvidelsen av Hybrid-serien til den nye generasjonen gravemaskiner representerer samkjøringen av vår mest avanserte hybridteknologi med en ny og moderne design som tar kundene inn i fremtiden.”

Den nye generasjonen gravemaskiner fra Volvo CE flytter allerede grensene for produktivitet og totale eierkostnader takket være et mer romslig og ergonomisk designkonsept, forbedret førermiljø og forbedret grensesnitt mellom menneske og maskin. Legg til Volvo's hybridteknologi og kundene har en robust løsning for å møte dagens og morgendagens utfordringer med en mer bærekraftig drift.

Leverer enestående kundesuksess

Med denne hybridteknologien får kundene en 17 % drivstoffeffektivitetsøkning under grave- og tippeoperasjoner, samtidig som at de kan nyte godt av all den kraften og ytelsen som forventes av en konvensjonell gravemaskin.

I tillegg krever det nye elektro-hydrauliske systemet mindre slanger, noe som reduserer behovet for koblinger, minimerer vedlikeholdskravene og kostnadene, alt samtidig som at påliteligheten øker.

Et robust understell med forsterket ledehjulsramme, kjedelenker og underruller, sikrer at maskinen er bygd for å levere enestående styrke og holdbarhet. De mest krevende jobbene kan enkelt utføres takket være den forsterkede skuffelenken, ekstra kraftige deksler (ekstrautstyr) under overbygningen og lett utskiftbart slitestål.

Volvo CE's nye hybridgravere

Allsidig graving

Kompatibilitet med tiltrotatorer fra Steelwrist, Engcon og Rototilt gir fleksibiliteten som trengs for enhver oppgave. Og kombinert med Volvo's smarte løsninger, som Volvo Active Control og Dig Assist med On-Board Weighing, har kundene en uslåelig pakke for å øke gravemaskinens presisjon og produktivitet.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com

Vår historie Karriere Innovasjon Bærekraft Kontakt oss Send inn en forespørsel Finn en forhandler Volvos servicekontrakter LinkedIn Instagram Facebook YouTube X Nyheter Hendelser og initiativer www.volvogroup.com Copyright Personvern Om informasjonskapsler Kontakt oss