+ 45 70 22 27 28 Change market Find en forhandler Log på Volvo
Hjem Om os Nyheder Bekymringer med opladning? Vi har en løsning, der passer til opladningsbehovene på din arbejdsplads!

Bekymringer med opladning? Vi har en løsning, der passer til opladningsbehovene på din arbejdsplads!

Overvejer du at gå over til eldrevne maskiner til dit næste anlægsprojekt? Så er det helt naturligt, at du har mange spørgsmål om opladning. Du har sandsynligvis spørgsmål om, hvilke opladningsmuligheder der findes, hvornår og hvordan du bør oplade, og hvordan du kan få opladningen til at passe ind i dit daglige arbejde, uden at det går ud over produktiviteten. Vi guider dig i hele denne proces og hjælper dig i overgangen til emissionsfrie løsninger.

Det er vigtigt at planlægge på forhånd for at optimere driften af dine eldrevne entreprenørmaskiner. Det behøver ikke være svært at planlægge opladningerne. Det er det samme som med alt nyt - det kan virke lidt underligt til at begynde med, men det bliver hurtigt en naturlig del af din rutine.

Denne omstilling er mulig ved at udføre to meget enkle trin. Når du følger disse trin, kan du få glæde af el-maskinernes power og høje præstationer, samtidig med at du undgår gener såsom udstødningsrøg, støj og vibrationer. Så lad os komme i gang!

1. Tænk over, hvordan dine maskiner kører i dag

Det første trin består i at kigge på dine aktuelle operationer og behov. Hvilken type arbejde foretager din maskine og i hvor lang tid? Hvordan er forholdene på arbejdsstedet? Hvilken strømkilde råder du over – befinder den sig på arbejdsstedet eller et andet sted? Alle disse faktorer har indflydelse på, hvor meget energi du bruger og dermed på din maskines forventede driftstid.

2. Beregn dine behov

Når du har indsamlet disse oplysninger, er det næste trin at beregne hvor og hvornår du skal oplade, samt hvor længe, og hvilke opladningsmuligheder du skal vælge. 
Vi kan hjælpe dig med denne del, da vi har lavet en brugervenlig driftstidsberegner. Indtast de ovennævnte oplysninger, så giver vi et eksempel på, hvordan du kan klare opladningerne i løbet af din arbejdsdag. Denne beregner vil også angive, hvilke opladningsmuligheder egner sig til dine opgaver eller anvendelsesformål.

Brugervenlig driftstidsberegner

Hurtige fakta om opladning!

Vil du gerne vide, hvad maskinoperatørerne siger om opladning?

Hør det direkte fra Richard Sjöblom, der betjener EC230 Electric.

Så selvom du måske er nødt til at lave nogle små ændringer i løbet af arbejdsdagen, så vil du blive glædeligt overrasket over, hvor nemt det er at passe opladningerne ind i din tidsplan og gøre dem til en del af din hverdag.

For hos Volvo CE tilbyder vi en komplet løsning - udviklingen af el-drevne entreprenørmaskiner og passende ladeløsninger til at forsyne dem med strøm sker sideløbende. Derfor udvikler vi hele tiden vores udvalg af opladningsløsninger, så de passer til alle dine opladningsbehov og muliggør omstillingen til fossilfrie arbejdspladser. Vi guider dig og tager dig med på denne rejse. 

Vil du vide mere?

Send os en meddelelse, vi hjælper dig med glæde.

Kontakt os
Vores historie Fornyelse Bæredygtighed Kontakt os Stil en forespørgsel Find en forhandler Volvo Servicekontrakter LinkedIn Instagram Facebook YouTube X Nyheder Volvo REVY Volvo Kataloget Begivenheder og initiativer www.volvogroup.com Copyright Fortrolighed Om cookies Kontakt os