+ 45 70 22 27 28 Change market Find en forhandler Log på Volvo
Hjem Om os Nyheder Volvo CE bringer hybridteknologi til den nye generation af gravemaskiner
Pressemeddelelse

Volvo CE bringer hybridteknologi til den nye generation af gravemaskiner

Den nyligt lancerede nye generation af gravemaskiner fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) drager fordel af firmaets unikke, gennemprøvede og brancheførende hydrauliske hybridteknologi og introduceres nu som hybridoption.
Nye hybridgravemaskiner fra Volvo CE

Disse kraftige maskiner er beregnet til at give en forøgelse på 17 % i brændstofeffektiviteten og en reduktion på 15 % i CO2-emissionerne og brændstofforbruget, og de er den perfekte kombination til at opnå højtydende produktivitet og samtidig passe bedre på miljøet. Den moderne EC400 og EC500 vil være de første af den nye generation af gravemaskiner, der tilbydes som hybrid-modeller, og der kommer flere i modelserien.

Den dynamiske duo på 40 tons og 50 tons repræsenterer ikke blot fremtiden for gravemaskinedesign, men vil nu være de største modeller i Volvos hybrid-udvalg. De slutter sig dermed til den forrige generation af gravemaskiner, nemlig EC380E Hybrid, EC350E Hybrid, EC300E Hybrid og EC250E Hybrid.

Banebrydende teknologi møder heavy-duty effekt

Det er nu inden for endnu nemmere rækkevidde at opnå den konkurrencemæssige fordel takket være Volvos nyskabende hydrauliske hybridteknologi. Den fungerer ved at udnytte den "gratis" energi, som genereres, når gravemaskinens bom bevæges ned. Maskinen bruger denne nedadgående bombevægelse til at oplade akkumulatoren, hvorefter den oplagrede energi bruges til at drive hjælpemotoren, når det er nødvendigt, og derefter drive motorsystemet.

Nye hybridgravemaskiner fra Volvo CE

Det er en smart og alligevel enkel løsning, som sikrer store besparelser i omkostninger, brændstof og kulstofemissioner, og den hæver samtidigt niveauet for rentabilitet og miljøansvarlig drift.

Otmar Kirsch, produktchef for gravemaskiner, siger: “Vores ambition er at være de førende inden for transformation, og vi stræber konstant efter at udvikle vores udbud for at sikre driftssikkerhed og ydeevne i verdensklasse for hver eneste kunde. Udbygningen af vores hybrid-modelserie ind i vores nye generation af gravemaskiner repræsenterer fusioneringen af vores mest avancerede hybridteknologi med et nyt og moderne design, som bringer kunderne ind i fremtiden".

Den nye generation af gravemaskiner fra Volvo CE har allerede flyttet grænserne for produktivitet og samlede ejerskabsomkostninger takket være et mere rummeligt og ergonomisk designkoncept, et forbedret operatørmiljø og en bedre menneske/maskine-grænseflade. Læg dertil Volvos hybridteknologi, så har kunderne en robust løsning til at indfri udfordringerne i dag og i morgen med en mere bæredygtig drift.

En enestående kundesucces

Med denne hybridteknologi opnår kunden en forøgelse på 17 % i brændstofeffektiviteten under gravning og aflæsning, men får alligevel al den effekt og ydeevne, som man forventer fra en konventionel gravemaskine.

Desuden kræver det nye elektro-hydrauliske system færre slanger, hvilket dermed reducerer behovet for koblinger. Det minimerer igen vedligeholdelseskravene og omkostningerne, alt sammen med øget driftssikkerhed.

En robust undervogn med forstærket tomgangsramme, bælteled og bundruller sikrer, at maskinen er bygget til at levere enestående styrke og holdbarhed. Selv det vanskeligste job kan nemt udføres takket være den forstærkede skovlledforbindelse med stålbånd, overdækket heavy-duty overbygning (ekstraudstyr) og de påboltede slidplader, som er nemme at udskifte.

Nye hybridgravemaskiner fra Volvo CE

Alsidig gravning

Kompatibilitet med Steelwrist-, Engcon- og Rototilt-tiltrotatorer giver den fleksibilitet, som er nødvendig for ethvert bygge- og anlægsarbejde. Og når det kombineres med Volvos smartere løsninger – såsom Volvo Active Control og Dig Assist med On Board-vejning, får kunderne en helt suveræn pakke til at højne gravemaskinens præcision og produktivitet.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Vores historie Fornyelse Bæredygtighed Kontakt os Stil en forespørgsel Find en forhandler Volvo Servicekontrakter LinkedIn Instagram Facebook YouTube X Nyheder Volvo REVY Volvo Kataloget Begivenheder og initiativer www.volvogroup.com Copyright Fortrolighed Om cookies Kontakt os